Skip Navigation Links

En Büyük Turizm Fuarı Kapılarını Açıyor

Hatay'ın lezzetleri ve EXPO 2021 EMITT 2018’de tanıtılacak.

En Büyük Turizm Fuarı Kapılarını Açıyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  25-28 Ocak tarihleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ana sponsorluğunda TÜYAP Büyükçekmece İstanbul’da düzenlenecek olan EMITT  22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na katılım gösterecek.
 

EMITT DÜNYANIN EN BÜYÜK İLK BEŞ FUARI ARASINDA YER ALIYOR

 
EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor. Başkan Savaş, dünyanın dört bir yanından ülkenin katıldığı, yeni iş anlaşmaları, rezervasyonlar ve iş birliklerinin yapılmasının amaçlandığı 2018 EMITT  22. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda 80 ülkeden 70 bin katılımcıyı Hatay’ın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile buluşturmayı hedefliyor. 
 

HATAY’IN TARİHİ VE YÖRESEL TATLARI KATILIMCILARLA BULUŞACAK

 
Geçen yıllara oranla bu yıl ziyaretçi sayısını %25 arttıran turizme ışık tutan fuarda, Hatay Büyükşehir Belediyesinin standında kurulan bir tünel içerisinde EXPO 2021, Eski Antakya Evleri, Tarihi Uzun Çarşı ve Hatay’ın meşhur lezzetlerinin görüntüleri katılımcılarla buluşturulacak. Tarihi kentin tanıtımının sağlanacağı tünel yolculuğunun sonunda katılımcılara künefe, kerebiç, kâhke ve kabak tatlısı gibi Hatay’ın damak çatlatan yöresel tatları ikram edilecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet