Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'da Taziye Evi Dualarla Açıldı

Türk askeri için dualar edildi.

Dörtyol'da Taziye Evi Dualarla Açıldı

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri ile göz doldurmaya devam ediyor. 2 taziye evini birden yoğun katılım ile açılışını gerçekleştirdi.
Özerli Mahallesi ve Numune Evler Mahallesi’nde açılışı yapılan taziye evlerinin Dörtyol’da bir ilk olma özelliğini taşıyor. İlk olarak Özerli Mahallesi TOKİ yolu üzerinde hayata geçirilen Taziye Evinin adı Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne DEAŞ örgütünün bombalı saldırısında şehadete erişen Polis Memuru Yusuf Erin’in, Numune Evler Mahallesi Hacı Kezban Yılmaz taziye evi dualarla açıldı.
ŞEHİDİN BABASI HÜSEYİN ERİN, ALLAH YAPANLARDAN RAZI OLSUN
Dörtyol Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Yusuf Erin taziye evinin açılışında konuşma yapan Şehit Polis Yusuf Erin’in babası Hüseyin Erin, Taziye evi mahallemiz için önemli bir ihtiyaçtı. Sağ olsun Başkan’ımız ve belediye personeli arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile Özeri mahallesine yerinde bir çalışma oldu. Oğlumun adının verilmesi ise bizleri fazlasıyla onurlandırdı. Bu güzel düşüncesi için Belediye Başkanı Yaşar Beyden Allah razı olsun.
HAYIRSEVER KEMAL YILMAZ’DAN BAŞKAN TOKSOY’A TEŞEKKÜR
Numune Evler Mahallesi Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı mevkiinde yapımı tamamlanan Taziye evinin tüm masraflarını karşılayan hayırsever Kemal Yılmaz konuşmasında, 2016 yılında eşim vefat etti. Eşimin vefatının ardından büyük üzüntü içerisindeydim. Adını yaşatmak adına bir arayış içerisinde iken Belediyemizin projesinden haberdar oldum. Bu noktada başvuru yaparak bu projenin yapımının tamamını karşılamak ve eşimin adının verilmesini rica ettim. Çok şükür Başkan’ımız desteği ile bugün açılışını gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun, hüzünlü bir gurur yaşıyorum. 
BAŞKAN TOKSOY, PROJELERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Özerli ve Numune Evler Mahallesi’nde açılışını gerçekleştirdiği taziye evi konuşmasında Zeytin Dalı operasyonunda Türk Askerinin Allah’ın, “FETTAH" isminin hürmetine, kelime-i tevhidin hürmetine zafer nasip etmesi dilekleri ile başladığı konuşmasında Devletimizin ve Ordumuzun emrindeyiz mesajı verdi.
Başkan Yaşar Toksoy, Şehit Polis Yusuf Erin taziye evinin Özerli Mahallesi ve Numune Evler Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirdiğimiz taziye evleri mahallelerimiz ihtiyaç haline gelmiştir. Hemşerilerimizin taziyelerini daha sağlıklı ortamlarda geçirmeleri ve taziyelerini kabul etmeleri adına hayata geçirdik. Temennimiz, sosyal belediyecilik hizmetini en iyi şekilde Dörtyol’da yerine getirmektir. Bu vesile taziye evlerimiz memleketimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ifadesini kullandı.
Dualarla açılışını gerçekleştirdiği Taziye Evlerinde protokol üyelerine tanıtımını yaptı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş