Skip Navigation Links

Liman Hareketlenirse, Esnafta Hareketlenir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Havuzlu Çarşı ve Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziya

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Havuzlu Çarşı ve Şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Civelek’e, İskenderun Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik ettiler.
Birkaç günlüğüne Ankara’ya giden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, döner dönmez esnaf ziyaretlerine yeniden başladı. Belediye meclis üyeliğine aday olan partililerle birlikte esnafları ziyaret eden Dr.Civelek esnafın sorunlarını dinledi.
Esnafların ekonomik kriz ile içi içe olduğunu savunan Civelek; “Esnaflarımız kan ağlıyor. Durumları ortada. Hepsi ortak bir görüşü temsil ediyor. Biraz önce bir esnaf arkadaşımız, kirasını bile ödeyemeyecek duruma geldiğini söyledi.
Artık ekonomimizin canlandırılması lazım! Bunun için de idarecilere çok iş düşmektedir. Bakın limanımız öyle yatıyor. Limanımızı hareketlendirirsek, tüm esnafımızda hareketlenecektir. İşsizliğin arttığını biliyor ve görüyoruz. İlk başta bunun önlenmesi lazım. Üretimi artırmamız lazım. Çok iş düşüyor bizlere” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet