Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Ayhan Yavuz Tebrik Etti

Kırıkhan Spor'un, kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon Spor'u Mehmet Akif Şerifoğlu'nun attığı golle 1-0 yenmesi bölgemizde sevinçle karşılandı

Başkan Ayhan Yavuz Tebrik Etti

Kırıkhan   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Temsilcimiz Kırıkhan Spor'un, kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon Spor'u Mehmet Akif Şerifoğlu'nun attığı golle 1-0 yenmesi bölgemizde sevinçle karşılandı. 
Bölgemizde yaptığı başarılı hizmetleri ile tanıdığımız ve deneyimli bürokrat Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'a, Kırıkhan Spor'a verdiği destekten dolayı spor kamuoyundan övgüler yağmaya devam ediyor. Başkan Ayhan Yavuz, her zaman olduğu gibi 1461 Trabzon karşılaşmasında da Kırıkhan Spor'u desteklemek için tribündeki yerini alarak takımı ateşledi.
Başkan Ayhan Yavuz, elde ettiği galibiyetten dolayı, Kırıkhan Spor Teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kulüp Başkanı Veli Özdoğan'da, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, elde ettikleri başarıdan dolayı da futbolcuları soyunma odasında tek tek tebrik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar