Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çoşkun Çelenk Hükümete Yüklendi

Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk, hükümeti ve Ak Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun'u eleştirel tavrından dolayı kınadı.

Politika   A+a-

Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Başkanı Coşkun Çelenk, hükümeti ve Ak Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’u eleştirel tavrından dolayı kınadı. Eleştirinin sadece eleştiri yapmak için yapılmaması gerektiğini kaydeden Çelenk; “Ak Parti hükümeti, İskenderun Limanı’nı satmakla özelleştirmek arasında bırakmış ve bu belirsizlik neticesi İskenderun Limanı yıllardır atıl ve işlevsiz kalmıştır” diyerek Ak Parti hükümetinin de şehre bir çivi dahi çakamadığını iddia etti.


Eleştiriyi Yapalım Doğruyu da Görelim
Ak Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’un, yerel bir gazetede İskenderun Belediye Başkanı’nın bazı hizmetlerini eleştirdiğine de dikkat çeken İlçe Başkan Çelenk; “Eleştirmek için eleştiri yapılmaz. Belediye başkanının olumlu olan hizmetlerine destek vermek gerek. Başkan 5 Temmuz Festivali’ni iptal etmekle doğru bir iş yapmıştır. Kendisine inceliği ve hassasiyeti için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, bu kente çivi çaktığı, yani olumlu hizmetler ürettiği sürece DP İskenderun Teşkilatı olarak yanında olacağız. Bizim politikamızda eğriye eğri, doğruya doğru felsefesi vardır. Eleştiriyi elbet yapalım ama arada doğruyu da görelim. Hizmeti, projeyi kimin yaptığı önemli değil. Önemli olan İskenderun’un hizmet ve proje kazanımı yani hizmetlerden gerektiği gibi yararlanmasıdır” diye konuştu.
Bunca Yıldır Güzel Şehrimize Ne Yapıldı
Bunca yıldır kente bir şey yapmayarak asıl eleştirilmesi gerekenin Ak Parti hükümeti olduğunu da kaydeden DP İlçe Başkanı Çelenk; “Bunca yıldır AKP hükümeti bu güzel şehir için ne yapmış? Fabrika mı açmış? Köylüye çiftçiye destek mi vermiş? İşsize iş mi yaratmış? Yoksula, fakire yardımda mı bulunmuş? 7 yıllık yönetim süreçlerinde, hangi projeyi destekleyip şehrin kalkınmasını sağlamış? Yeni projeler mi üretmiş?
Hayır! Hiçbirini yapmamış, aksine şehrimizin gelişmesine köstek olmuş, Karayollarını, DSİ’yi, TMO’yu, Gübre Fabrikasını şehrimizden kaldırarak burada çalışan insanları işsiz ve aşsız bırakmıştır. Kamu çalışanlarını değişik yerlere atayarak aileleri parçalamış, zorla emekli yapmıştır” şeklinde konuştu.
Terörün Merkezi Kuzey Irak’tır
Şehit düşen 7 askerin cenazelerinin İskenderun’dan memleketlerine uğurlanırken, uğurlama törenine üst düzey tek bir hükümet yetkilisinin katılmadığını da eleştiren Çelenk; “Terör, Ak Parti döneminde doruğa tırmanmış, terörün beslendiği Kuzey Irak, oradaki kukla devlet ve bu kukla devletin himayecisi ABD, iktidar tarafından diplomatik ataklarla etkisiz hale getirilememiştir. K.Irak, bölücü hainlerin adeta barınağı ve üssü olmuş bu kamplarda eğitilen bölücü hainler ülkemize sık-sık sızıp, bu kamplardan göstere-göstere çıkıp Mehmetçiklere hain pusular kurar olmuştur. Ak Parti’nin alçım fiyaskosu K.Irak’ta bulunan hainlerin derlenmesine, toplanmasına, şımarmasına ve hatta azmalarına neden olmuştur. Ak Parti hükümeti, her bir vatan evladından dökülen, her bir damla kanından direk sorumludur” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş