Skip Navigation Links

CHP'de Mütevelli Heyete Hukuk Ayarı!!!

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü'nde Jorj Basus'un genel merkez tarafından mütevelli heyet ilçe başkanı olarak atanmasının ardından dinm

Politika   A+a-


CHP’de Mütevelli Heyete Hukuk Ayarı!!!
 
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü’nde Jorj Basus’un genel merkez tarafından mütevelli heyet ilçe başkanı olarak atanmasının ardından dinmeyen fırtınayı mahkeme durdurdu.
CHP İskenderun İlçe Örgütü’ndeki yetki karmaşasına da bu şekilde hukuk son noktayı koymuş oldu.
İskenderun 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin aldığı karar, yine görevden alınan Antakya ve Samandağ yönetimleri için de emsal teşkil ederek kavgaya son noktayı koyacak.
CHP İskenderun İlçe Örgütü’nde 4 dönem ilçe başkanlığı yapan ve milletvekili aday adaylığı ile de gündeme gelen Nihat Karpuz’un İskenderun 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yaptığı itiraz kabul edildi.
İskenderun 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, tüzüğün 44/C maddesi gereğince mütevelli heyetin açık olarak ifade edilen görevine dikkat çekerek, “Mütevelli heyet, sadece olağan üstü kongreye götürebilir. Delege seçimi yapamaz ve olağan kongreye götüremez!” kararını verince her şey bir anda ters düz oldu ve seçimle gelen İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu ve yönetim kurulunun hazırladığı delege listesinin askıya çıkarılarak bu listeyle seçime gidilmesine karar verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet