Skip Navigation Links

Hatayspor Dört Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Hatayspor, 16 Ocak Salı günü yeni transferlerini basına tanıttı.

Hatayspor  Dört Futbolcuyu Renklerine BağladıWeb
TV

Spor   A+a-

 Anadolu’nun en eski kulüplerinden biri olan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destekleriyle üst lige çıkma yolunda büyük yol kat eden Hatayspor, 16 Ocak Salı günü yeni transferlerini basına tanıttı.
 
BAŞKAN MADEN: 50’NCİ YILIMIZDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
 
Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Hatayspor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde düşüncelerini ifade eden Başkan Maden, “Sezon öncesi belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Bu nedenle takıma faydalı olacağına inandığımız; teknik kadromuz ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin destekleri doğrultusunda dört başarılı arkadaşımızı belirledik. Bu sezon futbolcularımız ve kulüp yönetimi olarak zirveye odaklandık. 50’nci yılımızda şampiyon olmak istiyoruz. Genel olarak bakıldığında yeni arkadaşlarımız takımımıza hücum hattında destek olacak. Yaptığımız bu transferler Hatay’a, Hataylı futbolseverlere ve tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
 
Başkan Maden’in gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından yeni transferlerle kulüp yönetimi arasında sözleşmeler imzalanarak günün anısına fotoğraf çekildi.
 
Karagümrükspor’dan Gökhan Sazdağı, Kırklarelispor’dan Sinan Kurumuş ve Kastamonuspor’dan Faruk Öcal ile 2 buçuk yıllık anlaşma sağlayan bordo-beyazlılar, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Murat Paluli ile de 1 buçuk sözleşme imzaladı.
 
 
 
Hatayspor  Dört Futbolcuyu Renklerine Bağladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet