Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz

Başkan Savaş İskenderun'da Esnaf ve Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Hatay'ın Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz

İskenderun   A+a-

 Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş İskenderun’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halkın sorunlarını dinlerken İskenderun’a yaptıkları hizmetler hakkında da bilgi verdi. 

“HATAY’IN SORUNLARINI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ” 

Sanayi Sitesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelerek istek ve talepleri dinleyen Başkan Savaş, “ Bizlerin görevi sorunlarınıza kulak vererek sizler ile beraber ortak çözüm üretmektir. Hatay’ın 15 ilçesinde halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda hizmet veriyor, halkımızın yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de sizler ile bir araya gelerek sorunlarınızı ve taleplerinizi dinledik. Hatay’ın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi. 
Sanayi sitesinin şehir dışına çıkarılması yönündeki talepleri de yanıtlayan Başkan Savaş, arazi sorunları olduğunu belirterek bu sorunların çözülmesi halinde bu isteği yerine getireceğinin sözünü verdi.

“BATTI ÇIKTI PROJESİ İLE İSKENDERUN ŞEHİR TRAFİĞİ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE RAHATLAYACAKTIR”

Sanayi esnafının ziyaretinin ardından İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve yönetimini ziyaret eden Başkan Savaş,” Battı çıktı projesi ile İskenderun şehir trafiği önemli ölçüde rahatlayacaktır. Ayrıca birlikte dolmuş sorunu hakkında geniş bir çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızla güzergâhlar arası haksız rekabeti ortadan kaldırarak araç kalitesini yükselterek kavga ve kargaşalara son vereceğiz. Kamyon garajı konusunda yer sıkıntımız var. Birlikte bir yer bulalım ve bu sorunu da el birliğiyle çözelim” ifadelerini kullandı. 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş