Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kültür'lü Öğrenciler Ünlem Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Kültür Temel Lisesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında düzenlenen Ünlem Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Kültür'lü Öğrenciler Ünlem Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Eğitim   A+a-

 GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında düzenlenen Ünlem Kitap Fuarı’na Kültür Temel Lisesi öğretmenleri ve 9.10.11.12. sınıf öğrencileri katıldı. Öğrenciler ve öğretmenler yoğun ilginin olduğu fuarda öğrenciler çeşitli kitap ve yazarlarla buluşarak güzel vakit geçirdiler.
ÖĞRENCİLER ADINA YARARLI OLDU
Kültür Temel Lisesi kurucularından Ali Girişken Ünlem Kitap Fuarı gezisinin öğrenciler adına yararlı olduğunu belirterek, “Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Hatay’da ilk olan kitap fuarı açılmıştı, şimdi ise Ünlem Kitap Fuarı düzenleniyor bu şehirde okuyan öğrencilerin daha çok kitapları tanımasına vesile oluyor. Bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve daha çok kitap fuarları ve eğitim ile ilgili fuarların açılması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.
KÜLTÜR’LÜ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR
Ünlem Kitap Fuarı’nı gezen Kültür Temel Lisesi öğrencileri ise Kitap Fuar’ının öğrenimleri açısından çok faydalı olduğunu aradıkları kitapları burada bulduklarını söylediler. Ayrıca Kültür Temel Lisesi öğrencileri Ünlem Kitap Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar