Skip Navigation Links

Semir Yıldız ve Yönetimi Güven Tazeledi…

Şehir Kulübü Muhteşem Bir Tesis Kazandıracak..

Semir Yıldız ve Yönetimi Güven Tazeledi…

Gündem   A+a-

 İskenderun Şehir Kulübü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkan Semir Yıldız’ın yönetim kuruluyla güven tazelediği genel kurulda, yönetim kuruluna takviye isimler geldi. 
40 Köy 40 Kütüphane projesi ve bir çok sosyal sorumluluk projesiyle gündeme bir çok kez gelerek büyük takdir toplayan İskenderun Şehir Kulübü, bölgedeki sosyal ve kültürel etkinlik açığını kapatırken, bu etkinliklerden elde edilen gelirleri de sosyal sorumluluk projelerine harcıyor. 
Genel kurulda tesis müjdesini de üç boyutlu görselleriyle birlikte veren Başkan Semir Yıldız, Bin 94 metrekare kapalı alanıyla , restoran, kafe, lokal binası, cep sineması, çocuk oyun parkları olan tesisi üyelerine anlattı. 
Arsuz 20 metrelik yol üzerinde Kuğu Park önünde temeli atılan Cemil Karaoğlan, Çağrı Aytaş, Rasim Kavvasoğlu, Cem Cengizoğlu, Özlem Belli Çaparoğlu’nun mimarisini hazırladığı, çok beğenilen  İskenderun Şehir Kulübü tesisi aynı zamanda Club Card sahiplerine hizmet verecek. 
İskenderun Şehir Kulübü’nün genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, Semir Yıldız, Mustafa Taşkın, Şafak Saygılı, Çağrı Aytaş, Canan Kayaoğlu, Alper Kından, Ali Kemal Çaparoğlu, Egemen Kendi, Kerem Özdemir, Aytaç Aytaş, Gökhan Söylemez.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet