Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Melekler Rakip Tanımıyor

HBB Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 14. haftasında Adana temsilcisi ASKİ ile karşı karşıya geldi.

Melekler Rakip TanımıyorWeb
TV

Spor   A+a-

 Büyük çekişmeye sahne olan maçı ev sahibi Hatay temsilcisi 81-72 kazandı.
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR SOYUNMA ODASINA 43-35 ÖNDE GİRDİSS
Rakibi karşısında geliştirdiği hızlı hücumlarla skor üreten Hataylı basketbolcular, rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca ilk çeyrek 21-21 eşitlikle geçildi. Hatay Büyükşehir Belediyespor ikinci çeyreğe savunma sertliğini arttırarak başladı. Rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermeyen Hatay’ın melekleri, Snytsina ile bulduğu sayılarla farkı açtı ve soyunma odasına 43-35 önde girdi.
Karşılamanın ikinci yarısında kontrol tamamen ev sahibi ekip Hatay Büyükşehir Belediyespor’daydı. Mitchell’in dış atışlardan ve Bahar’ın orta mesafeli şutları ile üçüncü çeyreğe başlayan mavi-beyazlılar, farkı iyice açtı ve çeyreği 62-50 üstün tamamlayan taraf oldu. Maç boyunca sürdürdüğü üstünlüğü son çeyreğe de taşıyan Hataylı basketbolcular, karşılaşmayı 81-72 kazandı ve bu sezonki 12. galibiyetini elde etti.
CHATZIDAKI: HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
Maç sonrası karşılaşma ile ilgili düüncelerini paylaşan Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Aikaterini Chatzidaki, takıma yeni katılan oyuncularla birlikte daha da güçlendiklerini ve hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti. Yine başarılı oyuncu Hind Ben Abdelkader de rakipleri karşısında üstün olan tarafın kendileri olduğunu ve elde ettikleri galibiyetten ötürü takım arkadaşlarını tebrik ettiğini belirtti.
 
Melekler Rakip Tanımıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş