Skip Navigation Links

Hataylılar Keyifli Bir Müzik Akşamı Yaşadılar

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), birbirinden güzel etkinliklerle Hatay’ın sosyal ve kültürel yönünü güçlendiriyor.

Hataylılar Keyifli Bir Müzik Akşamı YaşadılarWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 HBB, 13 Ocak Cumartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlediği halk müziği konseriyle Hataylılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı.

        Şef Zeynep Sallabaş Gürgür yönetiminde Türk halk müziğinin birbirinden özel eserlerini sanatsever Hataylılarla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, konserle kulakların pasını sildi.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN YENİ KONSER SALONU MÜJDESİ

     Konserin sonunda söz alan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Halk Müziği Korosu’nun Hatay’a yakışan başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.         
Hatay’ın kültürel, sosyal ve sanatsal yaşamına yetebilecek nitelikte yeni bir konser salonu inşa edeceklerini müjdeleyen Başkan Savaş, içerisinde nikah ve sergi salonlarının da olacağı yeni bir tesisisin kente kazandırılacağını ifade etti.

AĞAÇLAR ZARAR GÖRMEYECEK

Başkan Savaş, konser salonunun çevresinde ağaçlar bulunduğunu ve bu ağaçlara hiçbir şekilde zarar gelmeden inşaatın tamamlanacağını söyledi. 

Başkan Savaş’ın yeni tesis sözü vatandaşlardan büyük alkış aldı. Konuşmaların ardından Başkan Savaş, şef Gürgür’e çiçek takdim ederek başarı devamlılığı diledi.
 
 
 
Hataylılar Keyifli Bir Müzik Akşamı Yaşadılar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet