Skip Navigation Links

TDH=CHP

Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Kaleli, yatığı yazılı bir açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılım sürecinin başladığı

Politika   A+a-

Türkiye Değişim Hareketi İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Kaleli, yatığı yazılı bir açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılım sürecinin başladığını duyurdu.
İskenderun İlçe Teşkilatı ve tüm Hatay teşkilatları olarak partiyi kurmaktan vazgeçerken, gerekçelerini ifade eden Mustafa sarıgül’ün görüşlerini desteklediklerini belirten Kaleli, CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun’la yaptıkları görüşmeden de CHP’ye katılım için olumlu sonuç çıktığını belirterek yazılı açıklamasında şöyle dedi:” Türkiye Değişim Hareketi, 28/07/2010 günü tüm il ve ilçe örgütleri; Kırıkhan, İlçe Teşkilatı binasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmıştır. TDH Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ün de 22/0622010 tarihinde yaptığı açıklamada son gelişmelerin ışığında TDH Partisi’ni kurmaktan vazgeçtiğini CHP’ye işaret ettiğini dikkate alan ilçe örgütleri artık TDH’nin sona erdiğini CHP de meydana gelen değişikliklerin olumlu olduğunu, bu partiye destek verilmesi gerektiği kararına varılmış, tüm ilçe örgütleri oy birliği ile Cumhuriyet Halk Partisine katılma kararı almıştır.
Ülkemizin içinde bulunduğu bu çok kritik dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olunduğu gün dağılma değil beraberlik günü olduğu vurgulanmıştır.
İskenderun THD İlçe Örgütü bu karara oy birliği ile katılmıştır. Bundan böyle CHP ye katılma ve çalışma kararı alınmıştır. Daha sonra toplantıya CHP Milletvekili Gökhan Durgun ve İl Başkanı Yusuf Dağlı katılmış, CHP ye katılma kararı alan ilçe örgütlerine kararlarından dolayı teşekkür etmiş, hayırlı olsun demiştir.
Bu güne kadar İskenderun’da TDH ye gönül vermiş, destek vermiş tüm halkımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin CHP de devam etmesi çağrısında bulunuyorum. Bizi yakından izleyen basın mensuplarına ve kuruluşlarına, muhtarlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet