Skip Navigation Links

Rubato Bu Akşam Arsuz Mira Sahnesinde!

Sevilen ses sanatçılarını sahnesinde ağırlayarak Arsuzluları müzikle buluşturan Arsuz Mira Cafe&Bar bu akşam sahnesinde Rubato'yu ağırlayacak.

Rubato Bu Akşam Arsuz Mira Sahnesinde!

Kültür Sanat   A+a-

Sevilen ses sanatçılarını sahnesinde ağırlayarak Arsuzluları müzikle buluşturan Arsuz Mira Cafe&Bar bu akşam Rubato'yu ağırlayacak.
 
Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Gergedan Yapım ve Organizatör Anıl Yıldız, bu kez Rubato grubunu Arsuz'da sevenleriyle buluşturacak. Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan ve kendi renklerini, fikirlerini, duygularını, aşklarını kendi özgür ifadeleriyle müziklerinde harmanlayan Rubato, Arsuz Mira Cafe&Bar'da unutulmaz bir geceye imza atacak.
 
Sanat Müziği, arabesk ve özgün yorumlarıyla kendilerini dinlemeye gelecek olan müzikseverlere müzikle, aşkla ve muhabbetle güzel anlar yaşatacak olan Rubota, 12 Ocak Cuma akşamı (Bugün) Arsuz Mira Cafe&Bar sahnesinde saat 21.00'da canlı performansını sergileyecek. Konserin biletlerini Biletix'ten temin edebileceğiniz gibi, Arsuz Pizza Dilara, Joker Vip Cafe, 326 Sokak Cafe ve Park Forbes Garaj Cafe Lounge'dan da temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i veya 0 (533) 090 37 35'i arayın.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet