Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

8. Gün Haber’i Gururlandıran Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi

8. Gün Haber’i Gururlandıran Ziyaret

Politika   A+a-

Cem Karpuz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP Hatay İl Kongresi’nde bir ilki gerçekleştirerek harikalar yaratan CHP İskenderun Gençlik Kolları, bugüne kadar yaptıkları toplum yararına çalışmaların meyvesini topladı ve Cem Karpuz’u kurultay delegeliğine taşıdı.
8. Gün Haber Web Tv ‘nin bölgenin sorunlarının, halkın beklenti ve düşüncelerinin gündeme getirilmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirten CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı ve Kurultay Delegesi Cem Karpuz, Cumhuriyet’in kuruluş felsefesine ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışan bir anlayışla yollarına devam ettiklerini belirterek, bölge medyasının her türlü çalışma ve fikirlerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
Cem Karpuz Atatürk'ün NUTUK kitabını Gökhan Gökpınar'a hediye ederek Türkiye'nin Atatürk ve Cumhuriyet'e ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökhan Gökpınar da, Türkiye’nin aydınlık geleceğe, muasır medeniyetler seviyesine, vatanını, milletini, bayrağını koşulsuz seven genç siyasetçilerin ve bilim insanlarının omuzlarında ilerleyeceğini belirterek Cem Karpuz ve ekibine başarılar diledi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar