Skip Navigation Links

Başkan Nevzat İnan'dan Destek Daveti

Nevzat İnan,lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerinden söz ederek, takıma yapılan takviyeler ile takımı daha da güçlendirdiklerini söyle

Başkan Nevzat İnan'dan Destek Daveti

Arsuz   A+a-

 B Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor'un Kulüp Başkanı Nevzat İnan, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerinden söz ederek, takıma yapılan takviyeler ile takımı daha da güçlendirdiklerini söyledi. Başkan İnan, bu hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Belen Belediyespor maçında takımı desteklemek için tüm sporseverleri maça davet etti.
Ligin ilk yarısının tamamlanmasıyla takımı kamp aldıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Nevzat İnan; "Takım için çok iyi bir devre arası geçirdik. Yaptığımız takviyeler ile de takımı daha da güçlendirdik. Yeni hocalarımızla birlikte oluşturduğumuz sinerji ile ikinci yarıda daha iyi bir oyun anlayışı ortaya koyan takım oluşturduk. Bu yakaladığımız sinerji ile seyircilerimizin de ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da bizlere vereceği destekle ligde hedefimize adım adım ilerleyeceğiz.
Lige verilen ara bu hafta sonu yapılacak karşılaşmalar ile son buluyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçımda evimizde Belen Belediyespor'u konuk edeceğiz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak için bu karşılaşmayı mutlaka alıp, ardından da galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu karşılaşmadan mutlaka 3 puan ile ayrılacağımıza olan inancımız tamdır. Takıma gönül veren herkesi bu maça bekliyoruz. Başarı için sizlerin vereceği destek bizim için çok önemli. O nedenle pazar günü saat 14.00'deki maçımıza herkesi mutlaka bekliyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet