Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye Gül Kokacak...

'Gül Kokulu Eller' projesi kapsamında 'Gül Yetiştiriciliği' kursu açıldı

Osmaniye Gül Kokacak...

Osmaniye   A+a-

 Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülecek olan “Gül Kokulu Eller” projesi kapsamında “Gül Yetiştiriciliği” kursu açıldı.
Osmaniye Balkanlar Eğitim ve Kültür Derneği’nin müracaatı ve Kalkınma Bakanlığının Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında onayladığı “Gül Yetiştiriciliği” kursu 3’er grup halinde düzenlenecek. 20’şer kişiden oluşan her grup teorik eğitimlerini Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde, uygulamalı eğitimlerini ise Değirmenocağı Köyü'nde yapacak.
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak “Ev hanımlarımız açtığımız kurs sayesinde gül yetiştirme tekniklerini öğrenip süs bitkisi olmasının yanı sıra ticari önemi de olan bu bitkiyi ekonomik kazanca dönüştürebilirler. Türkiye’nin en bereketli topraklarında yaşıyoruz. Bu topraklarda, İŞKUR’un destek verdiği kurslar sayesinde tarımsal üretime destek vermek bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu kursta emeği geçen herkese teşekkür eder kursiyerler için hayırlarlı olmasını dilerim” şeklinde konutu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş