Skip Navigation Links

Özşampiyonlar Taekwondo Salonlara Sığmıyor..

Özşampiyonlar Taekwondo, başarılarını sürekli güncelliyor ve Türkiye ve uluslar arası müsabakalarda şampiyonlar çıkararak da gurur kaynağı oluyor.

Özşampiyonlar Taekwondo Salonlara Sığmıyor..

Spor   A+a-

 Özşampiyonlar Taekwondo, bölgenin en köklü spor kulüplerinden birisi olarak başarılarını sürekli güncelliyor ve Türkiye ve uluslar arası müsabakalarda şampiyonlar çıkararak da gurur kaynağı oluyor.
Yapılan kuşak sınavında da salonlara sığmayan Özşampiyonlar Taekwondo, yüzlerce büyük ve küçük sporcusuyla gurur abidesi olarak sınavda başarısını taçlandırdı. 
Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Mehmet Korhan yaptığı açıklamada şöyle dedi; 
“Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü  camiası olarak büyük ama çok büyük bir aileyiz ve yeri geliyor salonlara sığamıyoruz iyiki varsınız iyiki varız  işte bir dört ayda bir yapılan kuşak sınavı daha Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübünde yapılan ve İskenderun Belediye Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Levent Duman’ın da yer aldığı kuşak sınavı daha Komisyon başkanlığını Siyah kuşak 7’nci dan olan Mehmet Korhan yaparken, Fikret Korhan, Perihan Bayar, Esabil Kılınç, Songül Çetinkaya, Suat Çiçek, Ediz Dede  ve Murat hocalar komisyonda yer alan hocalardı çok yüksek katılım çok güzel kareler emeği geçen herkese teşekkürler. “
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet