Skip Navigation Links

Başkan Culha, 'Kimsenin Endişesi Olmasın'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 'Taşeron kardeşlerimiz rahat olsun. Kimsenin endişesi olmasın' dedi.

Başkan Culha, 'Kimsenin Endişesi Olmasın'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi personellerine yönelik verilen taşeron düzenlenmesini içeren eğitim seminerinde Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Taşeron kardeşlerimiz rahat olsun. Kimsenin endişesi olmasın" dedi. 
 
Başkan Culha, "Kimsenin Endişesi Olmasın"
 
Arsuz Belediyesi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile belediye personeline yönelik "696 Sayılı KHK ve Taşeron Düzenlemesi" konulu eğitim semineri düzenlendi.
 
Arsuz Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve yaklaşık 150 personel katıldı.Çukurova Belediyeler Birliği İnsan Kaynakları Müdürü ve Eğitim Uzmanı Ali Kaplan'ın konuşmacı olduğu seminerde, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamındaki 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçmesi, hizmet alım sözleşmesi, sürekli işçi kadrosuna geçebilmek için yazılı ve/veya sözlü ya da uygulamalı sınav, uygulamalı sınavda başarılı olan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin yaşanacak süreç, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması, aranan şartlar vb. konularda personel bilgilendirilirken, seminer interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.   
 
Personellerin eğitimlerine önem verdiklerini belirtilen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, verilen eğitim seminerinin de güncel ve oldukça önemli bir konu olduğunu vurgulayarak "Taşeron kardeşlerimiz rahat olsun" ifadesine kullandı. "Sezar'ın hakkını, Sezar'a vermek gerekir!" cümlesiyle söz konusu mevzuatı ilk günden bu yana zaten uyguladıklarının altını çizen Başkan Culha, belediye personellerine yönelik sürekliliğin kendisi içinde büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Culha yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Geçmişte gerek belediyeler gerekse de diğer kurum, kuruluşlarda olsun işçiler 5 ay 29 gün çalıştırılır ve akabinde çıkartılır, haliyle bu durum her zaman bir mağduriyetlik yaratırdı. Bizim ilk göreve geldiğimiz zamanda halihazırdaki personellerimiz ve yeni göreve aldığımız personellerimiz şu anda hepsi görevlerinin başında devam ediyor.  İlk gün nasılsa bugün de personellerimizin yanlarındayız. Taşeron, sözleşmeli, memur veya işçi,  hiçbiri bizim üvey evladımız değil, hepsi bizim personelimizdir.  Bütün arkadaşlarımız kendi alanlarında hizmetlerine, çalışmalarına devam edeceklerdir. Tabi bazı şeyler yasa ile belirleniyor fakat biz yasal çerçevede yapabileceğimiz en sıcak kucaklamayı yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın!
 
Başvuru süreci devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde kadrolaşma mevzuatı tamamlanmış olur ve bizde hep beraber baştan beri vermiş olduğumuz hizmetlere hız kesmeden aynı şekilde devam ederiz."
 

videosu hazırlanıyor...

 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Culha,
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet