Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Güler'in Kırmızı Çizgileri Belli Oldu !

İbrahim Güler, il binasında belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

İbrahim Güler'in Kırmızı Çizgileri Belli Oldu !

Gündem   A+a-

 AK Parti Genel Merkezi’nce Hatay İl Başkanlığı’na atanan İbrahim Güler, il binasında belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Kendisinden önce görev yapan tüm il başkanları ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Güler, kendisine tebliğ edilen görevi iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağını söyledi.
Her zamankinden daha fazla sorumluluk taşımak zorunda olduklarını ifade eden yeni başkan Güler, “İşimiz vaktimizden çok daha fazla. Yükümüz ağır, hedefimiz kutlu ve büyüktür. Çizgimiz AK Parti’dir. Kırımızı çizgimiz ise Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu çizgide duran herkes bizim başımızın tacı olacaktır. Tek yumruk, ortak akıl ve istişare ile 5 milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, tüm teşkilatlarımızla Hatay’da tutmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül kalmayana kadar durmak, duraksamak bize haramdır. AK Parti milletin partisidir. AK Parti Türkiye’nin partisidir” dedi.
AK Parti davasının milletin kendisi olduğunu söyleyen Güler, “AK Parti davasının milletin ta kendisi olduğuna 15 Temmuz gecesi tekrar şahit ve şehadet ettik. Sorumluluğumuzun en büyük kodu, 15 Temmuz bilincini diri ve dirayetli tutmaktır. FETÖ hainleri ile mücadeleden geri kalmadan devam edeceğiz ve unutmayacağız. Biz 15 Temmuz’u unutmayacağız. Ne o hainlerin yaptıklarını unutacağız ne de o hain darbeye direnen kahramanları unutacağız ve bunun hesabını her zaman yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda daha sonra kısa birer konuşma yapan Hatay milletvekilleri Fevzi Şanverdi ve Adem Yeşildal da İbrahim Güler’in görevini layıkıyla yerine getireceğini söyleyerek, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar