Skip Navigation Links

Süleyman Kaya Net Konuşuyor!!!

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kaya, İskenderuntv.com da Gazeteci Neşet Alkan'ın sorularını yanıtladı. (Geniş habe

Politika   A+a-

Süleyman Kaya Net Konuşuyor!!!
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kaya, İskenderuntv.com da Gazeteci Neşet Alkan’ın sorularını yanıtladı. (Geniş haberini videodan izleyebilirsiniz)
Birbirinden önemli açıklamalarla gündeme gelen Süleyman Kaya, sanayileşme sürerken tarım alanlarının talan edildiği görüşünü savunan Kaya, sanayi yatırımlarına rağmen işsizliğin Hatay’da her geçen yıl artığına dikkat çekerken, yatırımcının Hatay’dan işçi almamasını eleştirdi.
İskenderuntv.com da  Neşet Alkan’ın sorularını yanıtlayan Süleyman Kaya, 20 dakikayı aşan programda bir çok tespitiyle de takdir topladı.
Süleyman Kaya programda şöyle konuştu:
“Hatay Ceyhan’dan tutun İskenderun’a kadar olan sahil bölgesi sanayi bölgesi olarak ayrıldı. Bunun alt yapı olarak hazır olmadığını düşünüyoruz. Narenciye yerlerinin ve Hatay’ın en güzel olduğu deniz bölgelerinin sanayiye ayrılması, gerekli düzenlemeler ve planlar yapılmadan böyle bir hazırlığa girildiğini düşünüyoruz. Bundan sonra bu manada atılacak adımların planlanarak ve yeterince üzerinde çalışılarak projelendirilerek yapılması sağlayacağımızı söylüyorum.

Toplumumuzun her kesiminin kendisini içinde bulabileceği, sorunlarına çözüm bulabileceği, araştırma ve geliştirme merkezimizde ki uzmanlarımız tarafından, ayakları yere basan sorunu tespit edilmiş, kaynağı tespit edilmiş şekilde hepsi düzenlenmiştir. Hatay ne yazık ki işsizliğini bu manada çözememiş illerimizden bir tanesidir. Genç çocuklarımızı, üretken çocuklarımızı bu manada ara eleman dediğimiz vasıflı çocuklarımızı yeterince değerlendiremediğimizi düşünüyoruz. Yerel siyasetçilerimize çok görev düşmektedir. İktidara geldiğimiz zaten yeterli çalışmaları yapacağımızı söylüyoruz. Eğer Hatay’da ki fabrikaların kirlettiği havayı burada ki insanlar soluyorsa, emeğini ve parasını burada ki insanın kazanması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun yanında asgari ücretten vergi alınmayarak, şuanda 630 lira civarında olan asgari ücreti otomatikman 835 lira gibi bir rakama çıkacağı, bunun yarısı kadar bir rakamın hilal kart uygulamasıyla hilal kartın içerisine yüklenerek, gerçekten muhtaç olan insanlarımızın poşetlerle mağdur edilerek yada birilerine muhtaç bırakılarak değil cebine koyduğu kartı götürerek mahalle bakkalında kredi kartı alışverişi yapıyor gibi alışveriş yaparak hem küçük esnafı kalkındıracağız hem onuruna yakışır bir şekilde insanlarımızın sıkıntılarını çözeceğiz. Bu manada yeterince çalışmalar yapılmış, projelendirilmiştir. İktidar olduğumuz 13 Haziran’da da inşallah bunların hepsi birer birer hayata geçirilecektir. “

 

 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet