Skip Navigation Links

Başkan Dingil Şoför Esnafıyla Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında toplumun tüm kesimleri ile diyalog halinde olduklarını belirtti.

Başkan Dingil Şoför Esnafıyla Buluştu

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler minibüs şoförleri kooperatifini ziyaret ederek şoför esnafının sorunlarını dinledi.
 
HER NOKTAYA HİZMET GİDİYOR
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil “İskenderun Belediyesi olarak altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt ve parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir genelinde birçok noktada çalışmalar tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar esnaflardan, vatandaşlardan, muhtarlardan görüş alınarak yapılıyor. Biz İskenderun’u bir bütün olarak görüyor ve çalışmalarımızı bu çerçevede yapıyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde hizmetlerimiz her mahalleye eşit bir şekilde devam edecek. Sizlerin her zaman yanındayız. Bir sorununuz olduğunda bizlere bildirin. Gece gündüz görev başındayız” dedi.
 
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
 
Başkan Seyfi Dingil’in ziyaretinde dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Denizciler minibüs şoförleri kooperatifine bağlı çalışan şoför esnafları ise ”Başkanımızın ziyareti bizleri son derece memnun etti. Bölgedeki yolların asfaltlanması, kaldırımların ve parke yol çalışmaları biz şoför esnafı için çok önemli idi. Sağ olsun Başkanımız esnafımızın taleplerine kayıtsız kalmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yollarımız şimdi daha güvenli ve güzel oluyor. Trafik akışı düzenli hale geliyor. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet