Skip Navigation Links

Amacımız Halka Hizmet Etmek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İskenderun’un her yönden gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Amacımız Halka Hizmet Etmek

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Başkan vekili Muhsin Yeter ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 

AMACIMIZ HALKA HİZMET

 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesini içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız ”dedi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise İskenderun’a hizmet noktasında İTSO olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek,”Zaman zaman Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişlinde bulunuyoruz. Gerek üyelerimizin gerek esnaflarımızın ve kent ekonomisinin gelişmesi noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Belediye Başkanımızda sağ olsun her daim yanımızda. Çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Belediye Başkan Seyfi Dingil çalışmaları hakkında bilgiler vererek Yılmaz’a oda çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet