Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Destan 1915’den Milli Mücadeleye” seyirciyle buluştu

“Destan 1915’den Milli Mücadeleye” isimli tiyatro oyunu seyirciden ilgi gördü.

“Destan 1915’den Milli Mücadeleye” seyirciyle buluştu

Kültür Sanat   A+a-

 Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahneye konulan kentin kurtuluşunu konu alan “Destan 1915’den Milli Mücadeleye” isimli tiyatro oyunu seyirciden ilgi gördü. 
Etkinlikler kapsamında Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından yazılan oyun Cebelibereket Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluştu.
Tiyatro izlemek isteyen öğrencilere servis imkanı sağlayan Osmaniye Belediyesi bu uygulama ile yaklaşık 4 bin öğrenciye milli mücadelenin anlatılmasını sağladı.
Oyunun yönetmeni Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Çetin, “Destan 1915’den Milli Mücadeleye konulu tiyatro oyunu günde 2 seans olmak üzere salı, çarşamba ve cuma günleri sahnelenecek. Gösterimler sabah 09.00 ve öğleden sonra 14.00 saatlerinde olacak. Öğrencilerimiz günlerdir bu oyuna hazırlanıyor. Hepsine başarılar diliyorum. Ayrıca böyle anlamlı bir haftada tiyatro kulübümüzün sahne almasını sağlayan belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar