Skip Navigation Links

Ak Parti Dörtyol İlçe Yönetimi Belirlendi

Aralık ayında Ak Parti İlçe Teşkilatının gördüğü lüzum üzerine toplu istifalarının ardından 22 Aralık 2010 tarihinde İlçe Başkanlığı görevine atanan

Politika   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL
Aralık ayında Ak Parti İlçe Teşkilatının gördüğü lüzum üzerine toplu istifalarının ardından 22 Aralık 2010 tarihinde İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Abdullah Arıcan dün düzenlediği bir toplantıyla yeni ilçe yönetimini açıkladı.

Yeni yönetim kurulu üyelerini çok titiz bir çalışmayla belirlediklerini açıklayan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan; “Dörtyol siyasetine yön verecek yeni bir kadro ile yeni yönetimimizi oluşturduk. Bu güne kadar partimize emek vermiş tüm başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu güne kadar yaptıkları hizmetleri takdirle karşıladığımızı ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda yeni yüzlerle çalışmak ve siyasete yeni yüzler kazandırmak adına listemizi oluştururken, siyasette bu güne kadar aktif rol almamış isimleri tercih ettik. Çok sayıda tercih olmasına rağmen listemiz 30 kişilik olduğu için bir çok arkadaşımızı tercih dışı bırakmak zorunda kaldık. Ama onlarla gönül birliğimiz devam ediyor. İnşallah Dörtyol siyasetine yeni bir renk katarız, ilçemiz için hayırlı işler yaparız” dedi. Av. Abdullah Arıcan başkanlığındaki yeni Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Selahattin Bozdoğan, İhsan Erdal, Abdulkadir Tayyar, Cüneyt Yavuz, Burak İzgi, Gökhan Karahan, Üzeyir Telli, Ömer Altuğ, Mesut Cengiz, İlhami Taşar, Mustafa Soylu, Osman Keskin, Ahmet Sun, Adem Şakır, Süleyman Karaman, Recep Gülgör, Mehmet Aydın, Mustafa Aksoy, Ahmet Tufan, Muharrem Babur, Muhittin Çiçek, Dede Aslan, Özcan Gözübenli, Hikmet Adır, Osman Tokyay, Hakan Biçici, Hamza Çankır, Ahmet Yıldız ve M. Akif Ateş. Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Arıcan yönetim kurulu görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirterek ilk toplantıyı 06 Ocak 2011 (bugün) gerçekleştireceklerini de ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet