Skip Navigation Links

Sabahoğlu, Yeni Yıla En Mutlu Girenlerden Oldu…

2018 yılına girerken binlerce kişi de doğum gününü kutladı.

Sabahoğlu, Yeni Yıla En Mutlu Girenlerden Oldu…Web
TV

Magazin   A+a-

 Doğum günü sürpriziyle çok mutlu olan isimlerden birisi de Selim Sabahoğlu oldu.
İskenderun Grand Plaza’nın düzenlediği yılbaşı partisine ailesi ve dostlarıyla birlikte katılan Selim Sabahoğlu, eşi Sermin Sabahoğlu’nun kendisi için günler öncesinden planladığı doğum günü sürprizinden habersiz bir şekilde yeni yıla girdi, herkesin yeni yılını kutladı ama kimse O’nun doğum gününü kutlamıyordu.
Yeni yılın ilk dakikalarında Grand Plaza sanatçısı Göksel, Selim Sabahoğlu’nun doğum gününü anons ederek pastasını istedi.
Doğum günü sürpriziyle çok mutlu olan Selim Sabahoğlu, 1 Ocak tarihli onbinlerce kişiden biri olarak doğum gününü yüzlerce kişiyle birlikte kutladı.
Sürprizden dolayı eşi Sermin Sabahoğlu’na teşekkür eden Selim Sabahoğlu’na Sanatçı Göksel, salonda satılan güllerin faturası çıkarıldı. Sanatçı Göksel, sepetteki 12 gülü satarak doğum günü golü atmış oldu. Esprilerle, şakalarla mutlulukla dolu bir doğum günü sürprizi yaşayan Selim Sabahoğlu, yeni yıla en mutlu girenlerden oldu.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Selim Sabahoğlu’nun doğum gününü kutluyor,  ailesi ve tüm sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu huzurlu yıllar diliyoruz.
 
 
Sabahoğlu, Yeni Yıla En Mutlu Girenlerden Oldu… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet