Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Kuruldu

Dernek ilk etkinliğini 7 Ocak’ta Osmaniye’nin tanıtımı ile yapacak

Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği Kuruldu

Osmaniye   A+a-

 Daha önce kurulma aşamasında birçok çalışmalar yapılan ve isim konusunda çıkan pürüzler nedeniyle bugüne kalan Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği kuruldu. 
Kurucu Başkan Gazeteci Bahri Çolpan başkanlığında ilk toplantısını yapan dernek yönetimi, Yeşilçam Kafe Restaurant’ta bir araya geldi. Burada açıklama yapan Bahri Çolpan, “Derneğimizin daha önceki ismindi Dünya ve Türkiye isimleri bulunuyordu. Ancak dernekler kanunu mevzuatında bu isimlerin kullanılamayacağı bildirildi. Bu nedenle derneğin resmi kuruluşu biraz gecikti. Son olarak derneğin adını Osmaniye’yi Uluslararası Tanıtma Derneği olarak belirledik ve başvurumuzu yaptık. Dernekler Müdürlüğü de başvurumuzu onayladı ve derneğimiz resmen kurulmuş oldu” dedi.
Kurulma aşamasından sonra dernek çalışmalarına hemen başlamak istediklerini de ifade eden Başkan Çolpan, “Önümüzde Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşu olan 7 Ocak Kurtuluş Bayramı etkinlikleri var. Biz de dernek olarak bu önemli haftada Osmaniye’yi tanıtma adına etkinlik planladık. Dernek olarak Osmaniye’den geçen TAG Otoyolu’nun İzgi Tesisleri mevkiinde etkinlik yapacağız. Buradan geçen diğer şehirlere ait araçlara Osmaniye Yerfıstığı ve fıstık maketli anahtarlık hediye edeceğiz. Etkinliğimize sayın valimizi, belediye başkanımızı ve milletvekillerimizi de davet edeceğiz. Osmaniye’mizi tanıtma adına güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş