Skip Navigation Links

Yükseliş’den KMÇYD’ne destek

Yükseliş koleji bünyesindeki ilk orta ve lise öğrencilerinden oluşan Şefkat Kulübü İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret etti

Yükseliş’den KMÇYD’ne destek

Gündem   A+a-

 Kulübü temsilen Emir Demir Özdemir, Ege Deniz Topal, Duru Çöllü, Mert Hamit Şanlıoğlu öğretmenlerin 
Kulüp Sorumlusu öğretmen Özlem Unutkan ve Proje Sorumlusu öğretmen Birsen Barlas Soğancı ile birlikte Dernek yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Yardımlaşma duygusunu yaptıkları sosyal faaliyetlerle yaşama geçiren öğrenciler, topladıkları yardım paralarını teslim edip karşılığına bağış makbuzlarını aldılar. İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne katkı sunmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler dernek başkanı Zeynep çakmaklı ise çocukların yardımlaşma ve paylaşma duygularıyla büyümesinin onların gelişimine çok olumlu katkılar sunduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan Çakmaklı, çocukları her zaman duyarlı ve yardıma ihtiyacı olan çocuklara veya kişilere el uzatması yönünde önerilerde bulundu.

 

Çocuklara yeni yılda yeni ayakkabılar İKEM’den

İKEM’in İlkokul bünyesinde eğitim gören 1, 2, 3, ve 4.’üncü sınıf öğrencileri, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 75 çocuğa ayakkabı armağan etti. İKEM’de eğitim gören Kızılay Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çocuk Esirgeme Kulübü bünyesindeki öğrenciler, sosyal projeleri yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklara yeni yıl armağanı vermenin mutluluğunu yaşadılar. Öğretmenleri Şenay Özkan ve Süheyla Özer’in sorumluluğunda Okul Müdürü Galip Şener ve öğretmen Esra Salkın’a teşekkür eden Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Çocuklarımız yeni yılı mutlu karşılayacaklar. Yardım yapan da yardım alan da mutlu oluyor. Çocuklarımızın gülmesi ve hep mutlu olması dileklerimizle” dedi ve yardımlarından dolayı İKEM ailesine teşekkür etti ve İKEM’in çalışmalarında başarılar diledi ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermenin önemli olduğunu dile getirdi. Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin çalışmalarının takdir görmesi kendilerini mutlu ettiğini belirterek destek sunanlara teşekkür etiğini belirterek herkesin yeni yılını kutladı.

 

İskenderun Rotary Kulübü’nden KMÇYD’ye beş bisiklet

İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Bilge Ok, 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, Guvernör Yardımcısı Şevki Budak, 2430. Bölge Aile İçi İletişim Komite Başkanı Demet Özal ve beraberindeki heyet ile birlikte, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni ziyaret ettiler. 
 
Ziyaret öncesinde derneğe teslim edilen beş bisiklet dernek bünyesindeki ailelere teslim edildi. Dernek başkanı Zeynep Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Rotaryenleri konuk ederek, dernek çalışmalarına sunduğu destekle gönülleri kazanan Demet Özal, aynı zamanda İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yönetim kurulu üyesi olarak da görev almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Dernek çalışmalarını başarılı bulduğunu her fırsatta dile getirerek çevresindeki insanları da ihtiyacı olanlara el uzatmaya davet eden Demet Özal, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin yönetiminde görev almaktan dolayı da gurur duyduğunu belirtti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek çalışmaları hakkında Rotary Kulübü yöneticilerine bilgi verdi. Rotaryenler, yapılan çalışmaları ilgiyle dinleyerek katkısı olan herkesi tebrik ettiklerini ifade etti. İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Bilge Ok, 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, Guvernör Yardımcısı Şevki Budak, 2430. Bölge Aile İçi İletişim Komite Başkanı Demet Özal, önümüzdeki süreçte dernekle olarak projelere imza atacaklarının müjdesini de verdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet