Skip Navigation Links

Hbb Şehir Tiyatrosu Toprakkale'de Sahne Aldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sanatsal faaliyetlerini tiyatroseverlerle buluşturmak üzere Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde sahne aldı.

Hbb Şehir Tiyatrosu Toprakkale'de Sahne Aldı

Kültür Sanat   A+a-

Toprakkale Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Nasrettin Hoca 'Ohh Gel Keyfim Gel' adlı kukla çocuk oyunu ile 27 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te tek seans olarak Toprakkale Gençlik Merkezi sahnesinde Osmaniyeli tiyatroseverlerle buluşan HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Yazarlığını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak’ın üstlendiği, Anadolu halkının yaşama biçimini, alay ve eğlenme biçimini, övgü ve yergi becerisini dile getiren Nasreddin Hoca’nın kıssadan hisse fıkralarıyla harmanlanan oyun, Osmaniyeli tiyatroseverlerden büyük alkış topladı.
 
 
Katılımcılar arasında yer alan Toprakkale Kaymakamı Mehmet Kaya oyun sonunda söz alarak, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekibine Toprakkale ilçesine yaptığı kültür ve sanat etkinliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet