Skip Navigation Links

Aksa Gaz Dörtyol'da kısa Zamanda Büyük İşler Başardı

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Aksa Gaz Bölge Müdürü Metin Ceyhan’ı İskenderun’da bulunan ofisinde ziyaret etti.

Aksa Gaz Dörtyol'da kısa Zamanda Büyük İşler Başardı

Dörtyol   A+a-

 Aksa Gaz Bölge müdürü Metin Ceyhan’ın ofisinde gerçekleşen ziyarette her iki kurumun karşılıklı koordineli çalışmaları memnuniyet duydukları ifade edildi. Gerçekleşen ziyarette Başkan Toksoy’un teknik ekibinin de hazır bulunduğu görüşmede Doğalgaz yatırımları ile ilgili karşılıklı istişare, talep ve önerilerin görüşüldü.
 
Aksa Gaz Bölge müdürü Metin Ceyhan’ın konuşmasında, Dörtyol’da çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Dörtyol Belediyesi teknik ekipleri ile aksa gaz teknik ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Sahada ki teknik ekibimizden idari işlere kadar her konuda desteğinizi görüyoruz. Dörtyol’da yaşayan vatandaşların Doğalgazda faydalanması adına gösterdiğiniz çaba ve gayret için ayrıca teşekkür ediyorum. Dörtyol’da çalışmalarımız neticesinde 9.431 aktif aboneye sayısı hizmet görüyor. Ancak abone olmaya hazır 16.728 şebekesi döşenen abone sayımız var.  Dörtyol’da doğalgaz abone sayılarında artış beklemekteyiz. Doğalgaz kullanımı, doğa dostu ve çevreci olmasının yanı sıra ısınma ihtiyacının karşılaması nedeniyle her evin ve iş yerinin olmazsa olamazıdır diyen Ceyhan, Başkan Toksoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,  Dörtyol’a yapılacak her yatırımı desteklemekteyiz. Doğalgaz çalışmalarına geldiğimiz günden bugüne kadar üzerinde durduğum konulardan birisidir. Dörtyol Belediyesi bakış açımız ‘bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim’ anlayışıdır. Dörtyol’umuza gösterdiğiniz desteği, ilginiz ve alakanızı biliyorum. Sizin şahsınızda tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. 
 
Karşılıklı istişarenin ardından Başkan Toksoy teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet