Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’da 2017’nin Son Meclis Toplantısını gerçekleştirildi

İTSO Başkanı Yılmaz, “Yapmış olduğumu faaliyetler İTSO’nun ne kadar aktif çalıştığını gösteriyor”

İTSO’da 2017’nin Son Meclis Toplantısını gerçekleştirildi

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılının son Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılında İTSO’nun faaliyet raporları görüşüldü.
İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, 2017 yılının son meclis toplantısını yaptıklarını belirterek; “2018 yılının Meclisimize, İskenderun halkına, üyelerimize ve İş dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçti.
 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Aralık ayı Meclisinde kürsüden yaptığı konuşmasında ise göreve geldikleri günden bu yana İskenderun’a ve Odaya yakışır hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek; “Mevzuat çerçevesinde tüm yönetim ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışmanın ve yaşadığımız şehre hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Bu yıl da Odamızda dolu dolu etkinlikler faaliyetler, eğitimler oldu. Bizler de yönetim kurulu olarak önemli ziyaretlerde bulunarak iş dünyası ile birebir görüşme, sorunları yerinde dinleme ve çözüm bulmak için yoğun bir şekilde çalıştık. Tespit edilen sorunları ise Ankara’da en yetkili birimlere iletmenin gayreti içerisinde olduk. İTSO’da gerek personellere, gerekse üyelerimize karşı olan sorumluluk bilinci ile hareket ettik. Odamızda gerçekleştirilen faaliyetleri kamuoyu ile paylaştık. Bu gün Mecliste okumuş olduğum 15 sayfalık faaliyet raporları da yapmış olduğumuz çalışmaların önemini gözler önüne sermektedir. Bu vesile 2017 yılını geride bırakıyoruz ve 2018 yılının İskenderun halkımıza, iş dünyasına ve üyelerimize hayırlar ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İTSO yönetim kurulu üyesi ve Muhasip Üye Necat Özkaya da, Meclis üyelerine Odanın 2017 yılı içerisindeki ekonomik faaliyetleri hakkında sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.
İTSO Meclisinin ardından Vakıf toplantısı da gerçekleşti. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten 2017 faaliyetleri hakkında bilgiler vererek; “ 2017-2018 yılı içerisinde vakıf olarak 122 öğrenciye burs verdik. 2018 yılında ise 150 öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Bu da İTSO yönetimi ve meclisimizin sayesinde gerçekleşiyor. Vakfımıza destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar vakfımızın verdiği burs sayısı ise 1001 olarak gerçekleşti. 1001 kere maşallah diyorum ve 2018 yılının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İTSO Aralık Ayı Meclis ve Vakıf toplantısında, gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş