Skip Navigation Links

Payas OSB’den Başkan Savaş’a Teşekkür

Hatay Payas Organize Sanayi Bölgesi, yıllardır bozuk yolları nedeniyle yaşadığı sıkıntıları beton asfalt yapılınca atlattı.

Payas OSB’den Başkan Savaş’a Teşekkür

Gündem   A+a-

Kış aylarında çamur ve su birikintilerinden, yaz aylarında da bozuk yollarda biriken tozdan dolayı sıkıntı yaşayan Payas Organize Sanayi Bölgesi’nin imdadına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş yetişti.
Geçtiğimiz aylarda kahvaltıda Payas’lı sanayicilerle bir araya gelen HBB Başkanı Lütfü Savaş, OSB’nin yollarının asfaltlanması talebini ileten Payas OSB Başkanı Yunus Kendir’e olumlu bakmış, en kısa sürede de asfalt yapılması talimatını vermişti.
 
Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Yunus Kendir, bölge ve ülke kalkınmasına büyük katkılar sağlayan demir çelik sektörünün kalbi Payas OSB’nin yollarının beton asfaltla kaplanması talimatını veren HBB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
Yunus Kendir açıklamasında, bölge sanayisinin kalkınması, sanayicilerin ticari faaliyetlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri adına katkı veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a yönetim kurulu ve tüm sanayiciler adına teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet