Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Yıl Öncesi Denetimler Sıklaştı

HBB Zabıta ekipleri,yeni yıl öncesi gıda üretim tesisleri ve gıda satışı yapılan ticarethanelerde sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

Yeni Yıl Öncesi Denetimler Sıklaştı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na ekipler, yeni yıl öncesi gıda üretim tesisleri ve gıda satışı yapılan ticarethanelerde sıkı denetimler gerçekleştiriyor.
 
YENİ YIL ÖNCESİ DENETİMLER SIKLAŞTI 
 
İl genelinde gıda üretim tesisleri, gıda satış yerleri ve pastanelerde denetimler gerçekleştiren HBB personeli gıda mühendisleri, hijyen, ürünlerin tazeliği, ürün ve malzemelerin saklama koşulları,  kişisel hijyen, depolama koşulları, alet ve ekipmanların uygunluğu, evrak kontrolleri gibi konularda denetimler yaptı. Prosedüre uygun olarak insan sağlığına tehdit oluşturacak şekilde faaliyet gösteren işyerlerine de ihtarnameler veren HBB Zabıtası, vatandaşların yeni yıl öncesi alışverişlerini yoğun olarak tercih ettiği işyerlerinde de denetimleri arttırdı.
  
Gıda sektöründeki çalışanları hijyen konusunda dikkatli davranmaları konusunda uyaran HBB Zabıtası bu konularda gösterdiği hassas tutumla vatandaşların takdirini topladı.
 
OLUMSUZLUKLARA KARŞI UYARILARDA BULUNULUYOR 
 
HBB Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerinin sağlığı konusundaki hassasiyetinden hareketle denetimlere hiçbir şekilde taviz vermeden devam edeceğini ve karşılaşılan olumsuzluklara karşı gerekli işlemlerin uygulanacağını kaydetti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş