Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Mahalleye Eşit Hizmet

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sık sık mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

Her Mahalleye Eşit Hizmet

İskenderun   A+a-

 Başkan Seyfi Dingil, Modern Evler Mahallesi Muhtarı Mustafa Gözüküçük'ü ,Yunus Emre Mahallesi Muhtarımız Ahmet Mücahitoğlu'nu,Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzkuoğlu'nu  ve Muradiye Mahallesi Muhtarı Ömer Faruk Bilgili'yi ziyaret etti.

HER ZAMAN İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Muhtarlar ile her zaman fikir alışverişinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Modern bir İskenderun için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi. Bizler İskenderun Belediyesi olarak her sokaktaki her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Bunun içinde muhtarlarımız ile her zaman bir aradayız ve birlikte çalışıyoruz” dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek,” Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlar bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarımızı ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm üretiyoruz “şeklinde konuştu.
Muhtarlar gerçekleşen ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar