Skip Navigation Links

Başkan Culha Ödüle Doymuyor...

Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu projesiyle ödüle layık görülen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,'Bu ödül Arsuz'un, bu ödül hepimizin' dedi.

Başkan Culha Ödüle Doymuyor...Web
TV

Arsuz   A+a-

 Kayseri'de düzenlenen Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreninde Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu projesiyle ödüle layık görülen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,"Bu ödül Arsuz'un, bu ödül hepimizin" dedi.
 
Farkını yaptığı hizmetlerle ortaya koyan ve başarısını da aldığı ödüllerle taçlandıran Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geride bıraktığı görev süreci içerisinde üçüncü kez yılın belediye başkanı ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyor. 
 
Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde Bir milyon yüz bin kişinin oy kullandığı ankette Kentsel Tasarım Kategorisinde "Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu" Projesi ile  "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülüne layık görülen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kayseri Erciyes Kardanadam Tesislerinde düzenlenen  Ödül Töreninde, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz'dan ödülünü aldı.  
 
Yoğun katılımla gerçekleşen ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, geçmiş dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri İlçe Belediye Başkanları, Türkiye genelinde ödül almaya hak kazanan Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda misafir katıldı.
 
Arsuz'u örnek olacak projelerle büyütme ve daha konforlu bir kent haline getirme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Nazım Culha, ödül töreni sonrası yaptığı konuşmasında, aldıkları ödül ile Arsuz'un eksikliklerine ve halkın önceliğinde olan hizmet ve taleplerine yerinde cevap vererek aldıkları doğru kararların bir kez daha ödüllendirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dergi yöneticilerine ve değerlendirmeleriyle kendilerine güç ve destek veren kamuoyuna teşekkürlerini sunan Başkan Nazım Culha, "Arsuz sevdasıyla ortaya koyduğumuz gayretimizin ve hizmetlerimizin ulusal düzeyde takdir görmesi bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Bu ödül Arsuz'un, bu ödül hepimizin" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Culha Ödüle Doymuyor... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet