Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Kursiyerlerinden El Sanatları Sergisi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak sanatsal faaliyetlere her zaman büyük önem verdiklerini belirtti.

İskenderun Belediyesi Kursiyerlerinden El Sanatları Sergisi

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Düzenlenen sergininin açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, meclis üyeleri, daire müdürleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

SERGİDE BİRÇOK EL SANATI ÜRÜN VAR

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle meslek ve sanat alanında çeşitli branşlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerlerimiz el sanatları sergisi açtı. Sergimizde ahşap boyamadan, nakışa, dantelden takı tasarımına kadar pek çok üründe, kursiyerler el becerilerini, emeklerini ve alın terlerini İskenderun halkının beğenisine sundular. Sergide birbirinden güzel el sanatlar var ”dedi.

SOSYAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Verilen eğitimler ile kursiyerlerin hem meslek sahibi oldukları, hem de aile bütçesine katkı sundukları belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Bizim amacımız toplumun her kesimine hizmet etmektir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından davetlilerle birlikte sergiyi gezen Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, bayanları tek tek tebrik etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş