Skip Navigation Links

'AKP Bizi Fakirleştirdi'

12 Haziran genel seçimleri yaklaştıkça Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatı Milletvekili aday adayları tanıtımına hız verdi.

Politika   A+a-


12 Haziran genel seçimleri yaklaştıkça Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatı Milletvekili aday adayları tanıtımına hız verdi.


İşsiz üniversiteli gençlerimizin sorunlarını çözmek için 12 Haziran genel seçimlerine Milletvekili aday adayı oldum diyen Yılmaz Vurucu “Başbakan Erdoğan 75 bin km yol yaptık dedi ama 30 km Arsuz yolunu yapamadılar” şeklinde açıklamalarda bulundu.
CHP İskenderun İlçe teşkilat binası önünde aday adaylığı açıklaması sırasında ilk olarak kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu “Bizi suçluyorlar projeleri yok diye, biz proje üretiyoruz onlar korkuyorlar. Birkaç gün sonra genel Başkanımız Kılıçdaroğlu yine proje açıklayacak onlar yine korkacaklardır” dedi.
İlçe Başkanı Çolakoğlu’nun ardından söz alan CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Yılmaz Vurucu “İki gün önce Arsuz yolunda yaşanan feci kazda Arsuz yolunun ne hallerde olduğunun en basit göstergesidir. Hatay halkı 12 Haziranda AKP’ye dersini verecektir.
Mr. Tayip Erdoğan ekonomik kriz bizi teğet geçti diyor ama teğet sadece Erdoğan’ı teğet geçmiştir. Bir arabası yokken şimdi gemileri var. Milletvekiliyken kıyak emekli oldu sonra da kıyak emekliliği kaldırdı. Kısacası kriz AKP’lileri teğet geçmiştir12 Haziran da hep beraber sifonu çekerek AKP iktidarlığına son vereceğiz” dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet