Skip Navigation Links

Yılın Başarılı Belediye Başkanı Mithat Nehir

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber yılın en başarılı belediye Başkanı ödülünü Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e takdim etti.

Yılın Başarılı Belediye Başkanı Mithat Nehir

Yerel   A+a-

Başkan Mithat Nehir , Farkını yaptığı hizmetlerle ortaya koyarak ve başarısını da aldığı ödülle taçlandırdı. Başkan Nehir yılın belediye başkanı ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyor.
Cemiyet Başkanı Berber:”Antakya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 2017 yılında Samandağ’ına ve Samandağ halkına vermiş olduğunuz hizmetlerle size bu plaketi takdim etmek istiyorum. Samandağ Belediye başkanı Mithat Nehir’i görev süresi boyunca yaklaşık 9 yıldır takip ediyoruz. Samandağ ilçesine kazandırdıklarında dolayı, bir şehri değiştirdiği,dönüştürdüğü için, ilçemize ,ilimize dolayısıyla ülkemize kattıkları için bu ödülü vermeye karar verdik.9 yıl önce Samandağ’a gelirken tereddüt ederdik.Gerek yolların durumu ,gerekse temizlik hizmetleri ,gerekse de sahipsiz bir görüntü bu şirin ,güzel ilçemize dışarıdan gelen ziyaretçiler ,iş kurmak isteyen girişimci Samandağlılar için cazip kılmıyordu. Bu gün baktığımızda yoların güzelleşmesi ulaşımı kolaylaştırmış, çevre temizliği ve diğer belediye hizmetleri gerek ilçe dışından ziyaret amaçlı gelenler için cazibe merkezi olmuş, gerekse ilçe sakinlerinin istihdam olanaklarını arttırmıştır. Gözlemlediğimiz kadarıyla Başkan Nehir 9 yılda yeşil alanların artmasını sağlamış, Hz.Hızır türbesi çevresinde ,bu projeyi uygulayarak ilçemize 23 dönümlük bir alan kazandırmıştır.Samandağ Pazarını kurmuş,toplu konut projeleri yapmış,çarşı merkezini biçimlendirmiş,kültür salonları kazandırmış, Yeni çarşı projesini ,55 dönümlük park projesini ,girişimcilik eğitimleriyle ilçe ekonomisine 15 milyon tl girdi sağlayarak vatandaşlarının istihdamını arttırmıştır. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen halk toplantısında da şeffaf belediyecilik bağlamında bir çok konuya değinildi. Halkın karşısına çıkarak hesap verebilen bir anlayışa sahip olduklarından dolayı da tebrik ediyoruz. Başkan Nehir Hatayımız’ın en büyük zenginliği olan, toplumsal barışa,huzura katkıları olan bir siyasetçidir. Ülkemizde bu duyarlılığa sahip olan çok az siyasetçi olduğunu görebiliyoruz. Son olarak ‘da biz basın mensuplarına desteklerinden, ilgilerinden dolayı teşekkür etmek isteriz.”ifadelerine yer verdi.
 
BU ÖDÜL SAMANDAĞ HALKININDIR
Başkan Nehir yaptığı açıklamada, Antakya Gazeteciler Cemiyetinin yılın en başarılı belediye başkanı kategorisinde yer almaktan memnun olduğunu ifade ederek,"
Ödülümü şahsım ve ilçem adına almaktan mutluluk duydum. Kazandığımız bu ödül Samandağ Belediyesi'nin ve Samandağ halkının başarısının göstergesidir. Halkımızdan aldığımız güç ile çalıştık ve bu ödüle layık görüldük. Bu davranışınız bizlere şevk vermiştir. Samandağ’ımız için daha fazla emek ederek üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ben Ödülü bizlere layık gören Antakya Gazeteciler Cemiyetine,cemiyet üyelerine ,teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."ifadelerine yer verdi.
Cemiyet Başkanı Murat Berber , Nehir’e Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk imzalı kalem hediye etti.
Berber Kalemi takdim ederken:”Sayın Başkanım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkümüzün imzasını taşıyan önümüzdeki yıllarda yapacağınız hayırlı hizmetlerin Samandağ halkı adına alacağınız kararlara imza atmanız dileğiyle takdim etmek istiyorum.”dedi.
Başkan Nehir ,Plaketi ve imzalı kalemi alarak teşekkür etti. Samandağ Belediye başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene hazır bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet