Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turgut Reis Anaokulundan Çoşkulu Gece

Turgut Reis Anaokulu Okul Aile Birliği dayanışma gecesi coşkulu geçti. Truva Tesislerinde yapılan gecede davetliler yerel sanatçı Semir Ray eşliğinde

Turgut Reis Anaokulundan Çoşkulu Gece

Yerel   A+a-

eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar dans edip halaylara çekerek mutlu bir gece yaşadılar. Çok sayıda davetlinin de katıldığı gece renkli görüntülere sahne olurken, davetliler keyif dolu dakikalar yaşadılar.
 
Geceye Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir,Meclis üyesi Berna Kaplan , Okul müdürü Ali Bacanak , Okul Aile birliği başkanı Av. Dilek Süslü Asi ırmak, öğrenci velileri katıldı.
 
 
 
Katkılarından dolayı başta Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ettiğini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Av. Dilek Süslü Asi ırmak gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi.
Asi ırmak konuşmasında :” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde daha aydınlık bir gelecek için çalışıyoruz. En değerlilerimiz çocuklarımızın evimiz kadar sıcak bir eğitim yuvası olan okulumuzda eğitim görmesinin rahatlığı içindeyiz. Çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim görmesi için katkı sunan herkese teşekkür ederim.”dedi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir yaptığı konuşmasında : “Bu okullarımız varoldukça çocuklarımızın güvenilir ellerde olacağına inanıyoruz. Çocuklarımız bu yaş grubunda temel eğitimlerini alıyorlar. Bu yaş grubunda kişilikleri biçimleniyor. Yüreği sevgiyle dolu, barışı seven, iyi insan yetiştireceğiz. Bütün bunların temelleri anaokullarımızda atılıyor. Bu açıdan yaptıkları iş çok değerli, bu emekler çok kıymetli, bize düşen görev onların yanında olmak, onlara destek olmaktır .elimizden ne geliyorsa yapıyoruz,yapmaya devam edeceğiz dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar