Skip Navigation Links

Heykeltraş Kaysı'dan Bir Eser Daha...

Aran Sanat Atölyesi, Gaziantep'in İslahiye ilçesine 'Üzüm' heykeli yaptı.

Heykeltraş Kaysı'dan Bir Eser Daha...

Kültür Sanat   A+a-

 Ülkemizin bir çok yerinde sanat eserleri bulunan ve atölyeleri İskenderun'da olan Aran Sanat Atölyesi, Gaziantep'in İslahiye ilçesine "Üzüm" heykeli yaptı. Heykeltraş Meral Aran Kaysı, 4.5 metre boyunda yapılan Üzüm heykelinin Gaziantep-İslahiye yoluna montajının yapıldığını belirtti.
Gaziantep'in İslahiye İlçesi Belediye Başkanı Kemal Vural'ın talebi üzerine üzüm heykeli yaptıklarını söyleyen Heykeltraş Meral Aran Kaysı, hunharlı bir çalışmanın ardından üç aylık bir süre zarfında heykeli tamamladıklarından söz etti. Emrah Ateşli ve Ahmet Türker ile birlikte üzüm heykelini yaptıklarını söyleyen Heykeltraş Kaysı, "Yapılan heykelde üzümler üç metre büyüklüğünde, bir buçuk metre sapı ve yapraklar olmak üzere heykelin toplam boyu 4.5 metreyi buldu. Alt kaidesi yani heykelin taşıyıcısı da üç metre boyundadır. Verdiğimiz uzun bir emeğin ardından tamamladığımız Üzüm heykeli Gaziantep-İslahiye yolunda 20 metre çapındaki bir kavşağa montajı yapıldı" dedi.
Ülkemizin bir çok iline sayısız eserler yapan Heykeltraş Meral Aran Kaysı, atölyelerinin bulunduğu İskenderun Belediyesinden de bir talebin gelmesini beklediklerini söyledi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet