Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan İnan ' Galibiyete Kilitlendik'

Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan ligin ilk yarısının son maçını galibiyet ile tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.

Başkan İnan ' Galibiyete Kilitlendik'

Spor   A+a-

 Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, bu hafta sonu evlerinde saat 14.00'de konuk edecekleri Kilis Belediyespor maçına tüm spor severleri davet ederken, ligin ilk yarısının son maçını galibiyet ile tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.
BAL Liginde Arsuz'u temsil eden Turuncu-Beyazlı Arsuz Karaağaç Spor, Pazar günü saat 14.00'de kendi saha ve seyircisi karşında Kilis Belediyespor'u konuk ediyor. Ligin ilk yarısının son maçında taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyleyen Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı İnan, "Kilis Belediyespor maçına takım olarak hazırız. Takımımızın başına geçen Teknik Direktör Bilal Özdemir ile takımımız ilk maçına çıkıyor. Kilis maçı da hem ligin ilk yarısının son maçın olmasından hem de son haftalardaki puan kayıplarına son vermek adına bizim için çok önemli bir karşılaşma olacaktır. Teknik heyet ve futbolcular galibiyete kilitlenmiş durumdalar, yönetim olarak da bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum" dedi. 
Elde edilecek galibiyeti taraftarlarına armağan edeceklerini söyleyen Başkan İnan, "Her koşulda bizleri yalnız bırakmayarak destek veren Karaağaç halkına ve taraftarlarımıza şükran duyuyoruz. Bu hafta da Kilis Belediyespor maçında bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar