Skip Navigation Links

HBB ÜCRETSİZ KURSLARLA MÜZİĞİ SEVDİRİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren

HBB ÜCRETSİZ KURSLARLA MÜZİĞİ SEVDİRİYOR

Eğitim   A+a-

 Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te ücretsiz gitar kursları başladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, müzik kültürünü gençlere aktarmak ve yetenekli olanları uzman kadro ile yetiştirmek amacıyla ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor.
 
HBB, özellikle çocukların boş zamanlarını bilgisayar, televizyon gibi teknolojik aletlerin başında geçirmeleri yerine, yeteneği ve ilgisi doğrultusunda müzikle sanatla uğraşabilmeleri için enstrüman kurslarını ücretsiz bir şekilde vererek gençlere müziği sevdiriyor.
 
Gençler tarafından oldukça ilgi gören kursta kursiyerler, gitarın özellikleri, gitar tutuş stilleri, temel nota eğitimi, sağ ve sol el parmaklarının tanıtılması gibi temel bilgiler ile başlayarak ilerleyen süreçlerde de farklı gitar tekniklerini öğreniyorlar.
 
“YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ YETİŞTİREREK KENDİLERİNİ KEŞFETMELERİNİ SAĞLIYORUZ”
 
Kursiyerlere enstrüman dersi veren uzman eğitimciler , “Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri, kültür ve sanat etkinlikleri gibi faaliyetlerde daha fazla yer alabilmeleri amacıyla da burada ücretsiz yararlanabilecekleri kurslar veriyoruz. Gitar kursunun diğer kurslar gibi bayağı yoğun ilgi görmesi bizi oldukça sevindirdi. Yetenekli öğrencilerimizi yetiştirerek kendilerini keşfetmelerini sağlıyoruz “dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet