Skip Navigation Links

Şehir Genelinde Her Noktaya Hizmet Gidiyor

Sanayide kaldırım çalışmaları devam ediyor

Şehir Genelinde Her Noktaya Hizmet Gidiyor

İskenderun   A+a-

 Vatandaşlardan gelen ve talepleri hızlı bir şekilde değerlendiren İskenderun Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde birçok bölgede yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına büyük bir titizlik ve hızla devam ediyor.
İskenderun belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sanayi içerisinde kaldırım çalışması yapılıyor.
SANAYİDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İskenderun Belediyesi olarak her zaman hizmet odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”şuanda çalışmalarımız 4 koldan devam ediyor. Ekiplerimiz belirlenen bir program dâhilinde çalışıyorlar. Sanayi sitesinde bölgesinde devam ediyor. Bir yandan yol iyileştirme çalışmaları yapılırken, diğer yandan mahalle işlerinde bozulan asfaltlar yamalarak yollar kullanışlı hale getiriliyor” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,”Bu çalışmaların yanında çeşitli nedenlerle bozulan kaldırımlarda parke düzenleme çalışmaları yapılıyor. Vatandaşlarımızın daha rahat etmeleri ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız devam etmektedir. Hizmetler yapılırken vatandaşlarımızdan, esnaflarımızdan gelen önerileri talep ve isteklere öncelik veriyoruz. İskenderun’umuza hizmet etmek bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet