Skip Navigation Links

Çok Amaçlı Parklar Oluşturuyoruz...

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil park bahçe çalışmalarını yerinde inceledi.

Çok Amaçlı Parklar Oluşturuyoruz...

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde birçok noktada yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ettiklerini belirtti.
İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 

ÇOK AMAÇLI PARKLAR OLUŞTURUYORUZ

 
Belediye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediyemizin sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerde tüm birimlerimiz gerekli çalışmaları belediyemizin imkânları ölçüsünde gerçekleştiriyor. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın temiz ve güzel parklarda vakit geçirmeleri için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Parklarımızı büyük bir alanı yeşil alan, spor alanları, yürüyüş alanları gibi sosyal ve spor faaliyetlerinin gerçekleştirilebileceği bir rekreasyon alanına dönüştürüyoruz ”dedi.
 

YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELİYORUZ

 
Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil," Birimlerimiz hız kesmeden ilçe genelinde parke yenileme, çevre düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet