Skip Navigation Links

HATMEK'te Açılan Kuaförlük Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te Kuaförlük Atölyesi açıldı.

HATMEK'te Açılan Kuaförlük Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te Kuaförlük Atölyesi açıldı.
 
 Kadın istihdamı ve meslek edindirme projeleri kapsamında açılan ve kadınlar tarafından yoğun ilgi gören kursta, saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri öğretiliyor. Ayrıca eğitim gören kursiyerlere sıfırdan eğitim verildiğini açıklayan HBB yetkilileri, yöntem ve tekniklerle saçların şekillendirilmesi öğretmeyi amaçladıklarını ifade etti.
 

“HALKIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA MESLEK GRUPLARI KURSLARI AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ “

 
Hatay Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’te görevli eğitimciler, “Kadın istihdamı ve meslek edindirme projeleri kapsamında birçok alanda faaliyet gösteren belediyemiz kurs olarak kuaförlük atölyesi açtı. Kursumuz açıldığından bu yana oldukça ilgi gördü. Meslek sahibi olmak isteyen kursiyerlerimiz bu kurslar ile hem boş zamanlarını değerlendirebilecekler hem de becerilerini de geliştirmiş olacaklar. Halkımızın talepleri doğrultusunda meslek grupları kursları açmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet