Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

İSTE Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri; yaşlılarımızın ve büyüklerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Huzurevi’ni ziyaret ettiler.
 
Huzurevi’nde yaşayan yaşlılarımızın yalnızlıklarını bir nebze olsun unutturmak, moral ve motivasyonlarını artırmak için ziyarete giden öğrenciler, yaptıkları etkinliklerle Huzurevi sakinlerinin hoşça vakit geçirmesini sağladı. “Bir gün herkes yaşlanacak, onların tecrübeleri ve hayat hikâyeleri dersler çıkarmak için bizim için çok önemli” diyen İSTE’li gençler, Huzurevi sakinlerine pasta ve çay ikram etti, müzikler eşliğinde şarkılar söyledi. İkram edilen pastalar yenilip, çaylar yudumlanırken eğlenceli ortam, yerini kimi zaman Huzurevi sakinlerinin hatıralarına ve samimi sohbetlere bıraktı. 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet NAZ, İSTE Ailesi olarak, her alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini, Teknoversite vizyonuna daha uygun sosyal projeleri de hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar