Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DSP Lideri Türker'den İskenderun'a Gece Baskını!!!

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, 12 Haziran genel seçimine dört gün kala İskenderun'a bir gece baskını yaptı.

Politika   A+a-

 
DSP Lideri Türker’den İskenderun’a Gece Baskını!!!
 
 
Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, 12 Haziran genel seçimine dört gün kala İskenderun’a bir gece baskını yaptı. Ziyaretten bilgi sahibi olmayan İskenderun siyaset dünyası, Masum Türker’in İskenderun’a sürpriz ziyareti nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Ziyaretin gerçek nedenini ise DSP Genel Başkanı Masum Türker sohbet sırasında açıkladı.
Mersin, Ceyhan ve Osmaniye gezilerinin akabinde Gaziantep ve Kilis’e giderken İskenderun’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Türker’i DSP Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, DSP İlçe Başkanı Ferhat Öner ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmail Bıkmaz karşıladılar.
22 yıldır Demokratik Sol Parti’ye çoğunluğu İskenderun İlçe başkanı olarak hizmet veren Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz’ı görmek, moral vermek ve seçim öncesi motivasyonunu yükseltmek için özel bir ziyaret gerçekleştiren DSP Genel Başkanı Masum Türker, İskenderun Sahilinde yürüyüş yaptı ve ardından da İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisleri (Doğan Gazinosu)’nda partililerle sohbet etti.
Genel Başkanı Masum Türker’in anlamlı ve özel ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSP Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, duygularını ifade ederken zorlandı. Oldukça neşeli geçen Doğan Gazinosu’ndaki sohbette moral depolayan DSP Genel Başkanı Masum Türker ve Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz’a daha sonra DSP Hatay İl Başkanı Avukat Yılmaz Ekşili, Hatay Milletvekili Adayı Mali Müşavir Adnan Günal da Antakya’dan gelerek eşlik ettiler.
DSP Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz’a özel bir ziyaret olduğu için resmi bir program bilgisi vermeyerek bir sürpriz yaptığını belirten DSP Genel Başkanı Masum Türker, AKP, CHP ve MHP’ye oy vermek istemeyenlerin DSP’ye oy vereceklerini söyledi.
DSP Genel Başkanı Masum Türker’e, Doğan Gazinosunda yapılan koyu ve neşeli sohbetin ardından Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz’ın ısrarı üzerine gece geç saatte Petek Pastanesi’nde peynirli künefe ikramı yapıldı. Neşeli sohbetler ve kucaklaşmaların ardından DSP Lideri Türker ve ekibi İskenderun Aleksandrette Otel’de istirahata çekildiler.
Türkiye’de ciddi bir sessiz çoğunluk olduğunu belirten Masum Türker, Demokratik Sol Parti’nin ülkeye kattığı değerleri ve hizmetlerini bilen ve başka partilere oy vermek istemeyen önemli bir kitlenin Demokratik Sol Parti çatısı altında birleşeceğine vurgu yaptı.
Türker, DSP Doğruları Söyleyen Parti sloganının, Libya’ya operasyon öncesi AKP’li yetkililerin ziyareti sonrasında ortaya çıktığını söyledi. Bugüne kadar sadece ve sadece gerçekleri söylediklerine dikkat çeken Türker, “AKP, CHP ve MHP’nin Türkiye’nin gerçekleriyle ilgisi yok. Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bir hilemiz ve yalanımız olmadı ve olmayacak da. Seçim meydanlarında pot kıran, gaflarıyla gerçek yüzlerini ortaya koyanları bu halk görüyor. Demokratik Sol Parti 12 Haziran’dan güçlenerek çıkacaktır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar