Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ecehan Temel Türkiye A Milli Bayan Sutopu Takımında..

Türkiye Sutopu Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Avrupa Bayanlar Sutopu Turnuvası Portekiz’in Matosinhos şehrinde yapılacak.

Ecehan Temel Türkiye A Milli Bayan Sutopu Takımında..

Spor   A+a-

 Türkiye Sutopu Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Avrupa Bayanlar Sutopu Turnuvası 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde Portekiz’in Matosinhos şehrinde yapılacaktır. Turnuvaya katılacak Türkiye A Milli Sutopu Takımımızın 13 kişilik kadrosuna, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüzün sporcusu Ecehan Gökçe Temel seçilmiştir.
10-13 Aralık tarihlerinde İstanbul’da kampa girecek A Milli Sutopu Takımımız daha sonra Portekiz’e hareket edecektir. 
 Daha önce de,  2015 tarihinde Avrupa U15 Bayanlar Sutopu Şampiyonası – Bulgaristan  ve 2016 Balkan Oyunları U17 Bayanlar Sutopu Şampiyonası- Sırbistan  müsabakalarında Milli Takım kadrosuna seçilmeyi başaran sporcumuz, şimdi de A Milli forma ile ülkemizi temsil edecek. 
 Bu yıl kuruluşumuzun 15. Yılını yaşadığımız İskenderun Yüzme İhtisas Kulübümüzde, 2016-2017 U19 Bayanlar 1.lig Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye U15 Bayan Milli Takımına 3 sporcu ve son olarak ta Ecehan Gökçe Temel’in A Milli Takım kadrosuna seçilmesi bizlere ayrı bir mutluluk katmıştır. Galatasaray , Esti, Adalar gibi önemli takımların arasında diğer kulüplerin çok daha altı bir bütçe ile bu başarıları kazanmamız tüm dikkatleri üzerimizde toplamıştır.  Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu başarılarımızın daha da yükselterek kalıcı olabilmesi için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Emeği geçen herkese ve tüm ekibimize teşekkür ediyoruz. 
 Sporcumuz Ecehan Gökçe Temel Dörtyol’da ikamet etmektedir. Dörtyol’dan İskenderun’a her hafta antrenmana düzenli geliyor ve çok çalışıyordu. Büyük bir azim ve özveri ile çalıştı ve bu başarıyı haketti. Ailesinin de Dörtyol’dan buraya kadar antrenmanlara onu taşımasında büyük bir fedakarlığı vardır. Bu özveri ve çalışmalarının karşılığını almış olması en büyük mutluluktur. Diğer sporculara ve ailelere örnek olacak bu başarıdan dolayı  sporcumuzu ve ailesini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar