Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çelik-İş'e ziyaret

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı seyfi Dingil, İlçe Başkanı Musa Kurşun ve parti yönetim kurulu üyeleri Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesin

Politika   A+a-

Çelik-İş’e ziyaret

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı seyfi Dingil, İlçe Başkanı Musa Kurşun ve parti yönetim kurulu üyeleri Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret ederek sendika üyeleri ile görüş alış verişinde bulundular.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, ve sendika üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti İskenderun Belediye Başkana adayı ve partililer, yaklaşan 29 Mart seçimlerini değerlendirdiler.
Ziyarette ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, 29 mart seçimlerinde İskenderun’u Ak Partili yapacaklarını ve halkın artık AK Partili Bir belediyeyi istediğini belirterek şöyle konuştu
Ardından söz alan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ise, 29 Mart seçiminin İskenderun için çok büyük bir fırsat olduğunu, İskenderun halkının bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

Son olarak söz alan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül ise, İskenderun’da artık bir değişime ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar