Skip Navigation Links

Arya Yapı Dekorasyon Hizmete Girdi

Arya Yapı Dekorasyon, ev ve ofis tasarımında dört mevsimin güzelliklerini sizler için bir araya getiriyor.

Arya Yapı Dekorasyon Hizmete Girdi

İskenderun   A+a-

 İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Uydukent Sitesi altında renkli bir davetle hizmete açılan Arya Yapı Dekorasyon, ev ve ofis tasarımında dört mevsimin güzelliklerini sizler için bir araya getiriyor. 
Sibel Sevinç tarafından kurulan Arya Yapı Dekorasyon’un açılış kurdelesi İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve kalabalık bir davetli topluluğu tarafından kesildi. 
Açılışta bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’a hizmet eden, iş hayatına destek olan herkese teşekkür ederek, "Sibel Sevinç hanım İskenderun'un iş hayatı ve ekonomik gelişime bir katkıda bulundu. Açılışını gerçekleştirdiğimiz ARYA Yapı Dekorasyon’un kendisine hayırlı olmasını ve bu işyerinin bol kazançlar getirmesini diliyorum" dedi. 
Yeni dekorasyon trendleri ve cazip tasarımlarla estetik bir bütünlükle ev ve ofislerin mimari durumunu göz önüne alarak mükemmel bir konsept oluşturan Arya Yapı Dekorasyon, tüm dekoratif yeniliklerle hizmete girdi.
Açılış kurdelesi kesiminin ardından işyerini gezen konuklar, Arya’nın kurucusu Sibel Sevinç’i tebrik edip hayırlı işler temennisinde bulundular. Amaçlarının hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı olarak en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Sibel Sevinç, katılımlarından dolayı konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet